Kurum Adı : Yavuz İlkokulu
WEB Adresi : http://golbasiyavuzilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Yavuz Selim Mah. Zübeyde Hanım Cad. Gölbaşı/ADIYAMAN

VİZYON
Ülkemizin en iyi okullarına her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren sportif, sosyal kültürel etkinliklerle adından söz ettiren Avrupa birliği normlarına eş değer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON
Çağdaş,demokratik lider özelliklerine sahip, Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, Okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir. 1.Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; 2.Onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak, 3.Yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen, 4.İhtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.

BAŞARILAR
1-Beyaz Bayrak Projesi yarışmasında beyaz bayrak aldı. 2-Halk Oyunları Ekibi İl Üçüncüsü Oldu. 3-Çocuk Oyunları Tüm Sınıflarda İlçe Birincisi

Öğretmen Sayısı : 18
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 394
Öğretim Şekli : Normal
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:30/14:40
Derslik Sayısı : 14 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İngilizce İnternet Bağlantısı : ADSL (4 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi : Yok
Isınma Şekli : Doğalgaz

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : 63-0
Ulaşım : Malatya - Gaziantep karayolunun kuzeyinde ve Adıyaman yol ayrımına yaklaşık 250 metre mesafededir.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Okulumuz Yavuz Selim Mahallesinin batı kesiminde, Malatya Gaziantep karayolunun kuzeyinde ve Adıyaman yol ayırımına yaklaşık 250 metre mesafededir. Son yapılan tapulama çalışmalarında okulumuz arsasının 7777 metrekare olduğu tespit edilmiştir. Çaplı tasarruf vesikası okulumuzda mevcuttur.

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları : Erdemli ve Başarılı Birey Projesi Beslenme Dostu Okul Projesi Okuyorum,Eğleniyorum Projesi Okuyan Veliler Projesi Güne Sporla Başla Projesi